Waarom anderen mij aanbevelen

Susanne Bouman
kinderfysiotherapeut, co-owner bij Fysiotherapie Haarlem Noord, Intervisiecoach

Onze maatschap is ontstaan uit een fusie van verschillende praktijken, ook zijn er nieuwe maten bij gekomen. Laura heeft ons geholpen om de communicatie en organisatiestructuur opnieuw vorm te geven.
Daarnaast is er gewerkt aan een meerjaren plan om alle tips en adviezen daadwerkelijk op de rit te krijgen. Dit plan hebben wij als maatschap zelf verder in werking gebracht.

Bij de opstart en het creëren van de voorwaarden heeft Laura ons goed geholpen. Onze maatschap draait nu goed en effectief. En misschien nog wel belangrijker: er is meer werkplezier!

Cindy Heinen, Eigenaar Cinzen

Ik ben een perfectionist en kon maar niet de juiste woorden vinden voor mijn website. Laura slaagde er in zeer korte tijd in, om de kern uit mijn persoonlijke verhaal te halen en dit met duidelijke woorden in een krachtige taal om te zetten. Met haar bruisende energie en open uitstraling staat zij altijd klaar om mij in mijn kracht te zetten als ik er zelf de woorden niet voor kan vinden. Ontzettend bedankt, Laura, ik maak dankbaar gebruik van jouw talent !

Ruud E.I. Schropp,
Scientific Director ADEM,
Professor of Thin Film Photovoltaics

Laura is een effectieve communicatiemanager, kan makkelijk een multidisciplinaire omgeving aan en heeft expertise in de klimaatwereld, duurzame energie en materialenonderzoek. Zij draagt gedreven bij aan het corporate image met eigen ideeën voor relatieonderhoud en zij weet de doeltreffende communicatiewegen in de specifieke sectoren te bewandelen.

Yvette Behrtel,  Eigenaar Hondenmassage / Prybe

 

 

Ik heb Laura als een betrouwbare en sympathieke communicatiemanager leren kennen in mijn werk bij Energie onderzoekCentrum Nederland. Toen ik voor mijzelf begon bleek ze ook een waardevolle sparringpartner bij wie ik vaak even aanklopte. Met een aantal coachingsgesprekken heeft ze mij bovendien geholpen om meer overzicht en balans te krijgen in mijn werkzaamheden. Zij wist de juiste vragen te stellen en opmerkingen te maken waardoor ik nieuwe inzichten heb gekregen. Dit bracht rust en vertrouwen in mijn aanpak.

Gerard Huybens, fondsenwerver voor Siaya education project

Laura, fantastisch die Pick my Brain sessie vanochtend, ten bate van onze Stichting Siaya ! Precies de feedback en adviezen waarmee we in dit stadium vooruit kunnen !

 

Jan Willem Erisman. Unit manager Biomassa, Kolen en Milieuonderzoek, ECN

 

Je bent een enthousiaste en gedreven adviseur die de -werkelijke- vraag helder krijgt en begrijpt en deze met je kennis en ervaring aanpakt. Voor ons leverde dit een goed werkbare nieuwe communicatiestrategie op, aansprekende brochures, promotiefilms en een vernieuwde website.

Je ben betrouwbaar, wat je belooft doe je, en in staat grote projecten binnen de deadline tot een succesvol einde te brengen. De opening van een pilotopstelling met hoog niveau bezoek, inclusief alle communicatieactiviteiten daarom heen is daar een goed voorbeeld van.

 

D.m.v.d.Heuvel,  LVSC-geregistreerde supervisor

In Laura’s begeleiding staat communicatie centraal. Ondersteund door inzichten vanuit haar studie sociologie, blijkt zij sterk in het luisteren naar het individuele verhaal achter het systeem van een organisatie, project of team.

Haar wijze van vragen stellen leidt al snel tot inzichten. Zo komt zij tot heldere advisering.

En motiveert daarmee mensen om tot een praktische vertaling te komen voor het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. 

Rob Ernst, directeur Array industries

 

 

Je bent in staat complexe technologie te vertalen naar lekenniveau , dat heeft ons heldere website teksten opgeleverd. Door mee te denken vanuit je professionaliteit over de opbouw van de site en de doelstellingen, heb je deze verbeterd.

Bovendien ben je een plezierig iemand om mee samen te werken.

Herman Schoffelen, Programmamanager ADEM

De drijvende kracht in de interne en externe communicatie van ADEM, prettige teamspeler die de vaart er stevig in houdt.

Sibren van der Burgt, eigenaar Sibren ontwerpt

I have worked with Laura on a project for ECN / KEMA.
Her position as a communication specialist is very valuable. She is able to direct all people involved in the right direction, in full respect and constantly focussed on the goal.

During the project she gave full support and relevant background information to me. Thanks to Laura we operated quickly and pleasantly in a diplomatic environment.
Keywords: great commitment, professional, integrity, sensitive for context and having clear focus on the goal. And most of all, a very pleasant person to talk to... She is only one phonecall away...

Simon den Uijl, corporate development ECN

Laura has been of great value in the realization of the E-Dee event; the E-Dee needed to be realized in a short timeframe as such many things needed to be arranged. Laura took care of the bulk of the arrangements required to have it organized on ECN's research location in Petten (which is no conference location but an R&D location and therefore required the nessecary skills).

The event turned out to be a huge success with only minor points of improvement, which was largely due to Laura's huge effort.

Baud Schoenmaeckers, directeur Synergos Communicatie

Een accurate manier van werken, kennis van zaken en uitstekende planning leverden kwalitatief hoogwaardige eindproducten en tevreden klanten op. Daarbij werkte je met analytisch vermogen plus een originele (o.a. in teksten) en strategische manier van denken en handelen.
Je bent binnen een project breed inzetbaar. Van mede opzetten en in de markt zetten van een tijdschrift, het maken en begeleiden van een productieplan tot (eind)redactie en het schrijven van artikelen om maar een voorbeeld te geven.