Over

Advies en begeleiding

Ik ondersteun maatschappen en zzp-ers bij hun samenwerking. Mijn aanpak is praktisch, concreet en gericht op nu plezierig en effectief werken. Dat lukt door mijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie, organisatie en groepsprocessen. Die deed ik op als communicatieadviseur, interim, projectmanager, coach en samenwerkspecialist.


Over Laura

Mensen zijn boeiend. Wat beweegt ze, hoe ontstaan gedragspatronen, hoe beïnvloeden we elkaar en hoe kun je gedrag veranderen. Rondwandelend op drie middelbare scholen kon ik dat aardig bestuderen. tijdens mijn studie sociologie aan de UvA verdiepte ik mij verder in de invloed van omgeving op ons gedrag.

Na mijn afstuderen als socioloog begon ik als uitzendkracht op een communicatieafdeling. Dat beviel zo goed dat ik als snel vaste communicatiemedewerker werd en uiteindelijk manager communicatie. Van onderaf leren over personeelsbladen, nieuwsbrieven, evenementen, campagnes en voorlichting en werken aan management- en projectvaardigheden. Mooie jaren waarin ik veel ruimte kreeg om mijzelf en mijn interesses te ontwikkelen.

Na zeven jaar stapte ik over naar een allround communicatiebureau. Hier kreeg ik de kans mijn journalistieke en adviesvaardigheden nog meer uit te bouwen.

In 2007 begon ik als zelfstandig ondernemer, eerst als (interim) communicatiemanager en adviseur en geleidelijk meer en meer als coach en adviseur voor zelfstandig professionals. Met de laatste jaren de focus op maatschappen.

Geen ‘one size fits all’ oplossing, maar één die je in korte tijd echt verder helpt.


Contact

Wil je sparren over wat er bij jullie speelt? Verkennen wat ik zou kunnen doen? Of gewoon kijken wat voor persoon ik ben?
Leuk! Ik spreek graag af voor een coronaproof koffie, een virtuele ontmoeting of gewoon mail / telefonisch gesprek.

Bel 06 11 274 214 of mail naar contact@lauravdbrink.nl
Op LinkedIn of Facebook ben ik ook te vinden

https://www.facebook.com/samenwerkenalsprofessional/

https://www.linkedin.com/in/lauravandenbrink/