Mentor

Oplossingen vinden met hulp van een mentor
Soms werk je met mensen die je niet liggen of in een situatie die je beperkt.  Je verliest energie, tijd en misschien zelfs inkomen en weet even niet hoe je het moet aanpakken. Een mentor kan je dan sneller een stap verder helpen.

Naast veel inhoudelijke kennis van communicatie en organisatie, heb ik ook zevenentwintig jaar ervaring met samenwerken. Als afdelingshoofd, communicatieadviseur, projectmanager en zelfstandig ondernemer.

Als mentor kan ik met je meedenken en oplossingen bieden die voor jouw werken. Niet vanuit model A of systeem B hoewel een kapstok soms prettig is. Ik wil met jou zoeken naar je sterke kanten en knelpunten, geef advies en tips. En ik vind het heel belangrijk om support te bieden bij het toepassen en uitproberen. Zodat we ontdekken welke oplossing voor jou goed voelt en werkt. Wil je gebruik maken van mijn kennis en ervaring bij het versterken van jouw communicatie, organisatievaardigheden en interactie?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je doel sneller bereiken?

Succesvol werken met 'moeilijke' mensen of in lastige situaties

Misverstanden voorkomen

Feedback geven of krijgen

Meer grip op je tijd

Prioriteiten stellen

Soms weet je even niet wat de juiste aanpak is. Omdat je nu eenmaal met een bepaalde persoonlijkheid en een pakket aan kennis, ervaringen en vaardigheden door het leven gaat.

Met nieuwe inzichten en het ontwikkelen van vaardigheden, help ik jou je pakket uitbreiden en versterken.

Hoe doe ik dat?

In een aantal gesprekken analyseren ik samen met jou de situatie en reik oplossingen aan. samen kijken we wat voor jou werkt, Je kunt oefenen, ik begeleid je een tijdje, totdat je het idee hebt dat het loopt.

Hoe zo'n traject eruit ziet hangt natuurlijk af van jouw doelstelling. Je kunt een vrijblijvende kennismaking plannen, dan kijken we welke mogelijkheden bij jouw vraag, budget en agenda passen.

Ook geef ik geregeld workshops met specifieke thema's. Past jouw vraag daar goed in dan kan dat ook een oplossing zijn.

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking!