Mentor

Sneller ontwikkelen met hulp van een mentor
Je leert veel over communicatie, planning en timemanagement,lastige situaties en omgaan met anderen 'vanzelf' in de praktijk. Je zoekt en víndt oplossingen voor situaties en versterkt je kennis en vaardigheden gaandeweg. Maar soms kost dat veel tijd en energie of loop je even vast. Een mentor kan je dan sneller een stap verder helpen.

In de loop der jaren heb ik een aardige gereedschapskist met oplossingen opgebouwd voor situaties waar jij nu misschien tegenaan loopt. Als communicatieadviseur en projectmanager en als zelfstandig ondernemer.
Ik help je uit te zoeken waar het knelt, geef advies, tips en support bij het toepassen en uitproberen welke oplossing voor jou goed voelt en werkt. Wil je gebruik maken van mijn kennis en ervaring bij het versterken van jouw communicatie, organisatievaardigheden en interactie?

Ik denk graag mee en help je ontdekken wat jou verder helpt in de werksituatie. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Je doel sneller bereiken?

Succesvol werken met 'moeilijke' mensen of in lastige situaties

Misverstanden voorkomen

Feedback geven of krijgen

Meer grip op je tijd

Prioriteiten stellen

Soms weet je even niet wat de juiste aanpak is. Omdat je nu eenmaal met een bepaalde persoonlijkheid en een pakket aan ervaringen en vaardigheden door het leven gaat.

Jouw pakket groeit, want van iedere situatie of persoon leer je, wat er wel of niet werkt.

 

Met nieuwe inzichten en het ontwikkelen van vaardigheden help ik jou je pakket uitbreiden en versterken.

Hoe doe ik dat?

 

> Ik analyseer samen met jou de situatie en reik oplossingen aan in een aantal gesprekken.

> Je kunt oefenen, ik begeleid je een tijdje totdat je het idee hebt dat je met de oplossing kunt werken.

Hoe zo'n traject eruit ziet hangt natuurlijk af van jouw doelstelling! Je kunt een vrijblijvende kennismaking plannen, dan kijken we samen welke mogelijkheden bij jouw vraag, budget en agenda passen. Ook geef ik geregeld workshops met specifieke thema's. Past jouw vraag daar goed in dan kan dat ook een oplossing zijn.

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking!