Vernieuwd: nu nog communicatiever :-)

‘Bij de loodgieter thuis lekt het’, zei ik als ik naar mijn vorige site verwees.

Die dekte, door veranderingen in mijn werkzaamheden en interesse, de lading minder goed.  En waar ik voor mijn opdrachtgevers de vaart in projecten houd, was mijn eigen project ineens nogal rekbaar. Want er waren altijd opdrachten met een hogere prioriteit en het perfectionisme kan toeslaan als je jezelf geen deadline stelt. Voor veel zelfstandig werkenden een niet onbekend verschijnsel.

Ik heb er dus een officieel project van gemaakt. Met afspraken met collega’s om op bepaalde momenten mee te kijken, zodat ik een deadline had.  En het werkte. Ik verwijs weer tevreden naar mijn site!

De vertrouwde elementen zijn nog aanwezig: bedrijfscommunicatie in heel veel aspecten voor professionals en organisaties. Ook het sparren en adviseren is gebleven, maar wel in een vernieuwde vorm die beter aansluit bij wat er in de praktijk van mij wordt gevraagd.

Nieuw is de expliciete aandacht voor trainen en coachen van sociale en communicatieve vaardigheden. Een onderdeel van mijn werk dat steeds vaker op mijn pad kwam. En waar ik nooit echt mee naar buiten ben getreden omdat het voor mijn gevoel teveel buiten mijn core business lag.

Maar gelukkig ontwikkelt een mens zich zijn hele leven en het voelt nu goed om hier meer ruimte voor te maken.  Vandaar nu niet verstopt in mijn adviesactiviteiten maar vrolijk als derde optie op mijn site!

Mijn site geeft nu goed weer waar ik naartoe ben gegroeid sinds ik tien jaar geleden mijn eigen bedrijf startte.

Vernieuwd: nu nog communicatiever 🙂

Je zou ook interesse kunnen hebben in

2 gedachten over “Vernieuwd: nu nog communicatiever :-)

  1. Dank je wel Gerard :-)! Ik heb je kaartje hier naast de computer en kom binnenkort met een reactie op jullie ontzettend sympathieke project.
    Hartelijke groet,
    Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *