Coach

Oplossingen vinden met wat begeleiding
Soms werk je in een situatie die je beperkt of met mensen die je niet liggen. Je verliest energie, tijd en misschien zelfs inkomen en weet even niet hoe je het moet aanpakken. Ik kan je dan sneller een stap verder helpen.

Naast veel inhoudelijke kennis van communicatie en organisatie, heb ik ook zevenentwintig jaar ervaring met samenwerken. Als afdelingshoofd, communicatieadviseur, projectmanager en zelfstandig ondernemer.

Ik denk met je mee, zie patronen en doe suggesties. Niet vanuit model A of systeem B, hoewel een kapstok soms prettig is. Wat voor jou werkt is heel persoonlijk en vaak  mede bepaald door een specifieke werksituatie. Daarnaast vind ik het belangrijk om je support te bieden bij het toepassen van oplossingen. Want veranderen is in de praktijk van alle dag vaak lastig. 

Wil je gebruik maken van mijn kennis en ervaring bij het versterken van jouw communicatie, organisatievaardigheden en interactie? Maak dan nu een afspraak voor een kop koffie en een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Je doel sneller bereiken?

Succesvol werken met 'moeilijke' mensen of in lastige situaties

Misverstanden voorkomen

Feedback geven of krijgen

Meer grip op je tijd

Prioriteiten stellen

Dit zijn voorbeelden van doelen waarbij ik kan helpen. Soms weet je zelf even niet wat de juiste aanpak is. Omdat je nu eenmaal met een bepaalde persoonlijkheid en een pakket aan kennis, ervaringen en vaardigheden door het leven gaat.

Met nieuwe inzichten en het ontwikkelen van vaardigheden, help ik jou je pakket uitbreiden en versterken.

Hoe doe ik dat?

In een aantal gesprekken brengen we samen  de situatie en het probleem in kaart en reik ik oplossingen aan.  Je kunt met mij en in de praktijk oefenen, ik begeleid je een tijdje, totdat je het idee hebt dat het loopt.

Hoe zo'n traject eruit ziet hangt natuurlijk af van jouw doelstelling. Je kunt een vrijblijvende kennismaking plannen, dan kijken we welke mogelijkheden bij jouw vraag, budget en agenda passen.

Ook geef ik workshops met specifieke thema's. Past jouw vraag daar goed in dan kan dat ook een oplossing zijn.

Bel of mail voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!