Dit ben ik

Overtuigen met je professionele identiteit

Een professionele identiteit geeft antwoord op vragen als: wie ben ik, wat kan ik en welk werk wil ik.

Met een sterke identiteit is profileren eenvoudiger. Hierdoor trek je werk aan dat bij je past en weten mensen je makkelijker te vinden. 

- Soms merk je dat er veranderingen zijn in wat je wilt en kunt. En wil je die voor jezelf helder krijgen.
- Is het lastig om de juiste woorden te vinden voor de 'wie, wat, welke' antwoorden al heb je ze wel in je hoofd.
- Merk je dat anderen je niet zien zoals je wilt.
- Sta je te hakkelen als de buurvrouw onverwachts vraagt wat je nu eigenlijk doet.
- Kun je niet goed aangeven hoe je ideale opdracht of baan eruit ziet.
- Weet je niet te overtuigen met jouw specifieke kennis en ervaring.

Of je nu ondernemer bent, professional in een bedrijf of op zoek naar een nog leukere baan baan: een heldere en unieke professionele identiteit onderscheidt je van anderen. En maakt je on- en offline zichtbaar en overtuigend, klanten of collega's weten wat ze van je kunnen verwachten. Daarmee is helder communiceren over je werk makkelijker.

Herkenbaar?

 

Deze workshop helpt je bij het:

 √ ordenen van jouw kwaliteiten en werkwensen

 √ daarmee vinden van de identiteit die jou uniek maakt

 √ omschrijven daarvan op een manier die aanspreekt en overtuigd

Stap 1 . Dat doen we door jouw kernwaarden (waar sta je voor), kernkwaliteiten (waarin blink je uit) en kerndoel (welk werk wil je aantrekken) te verkennen. Met een paar stappen (vragen, voorbeelden, checklist) ga je aan de slag met wat jou nu echt beweegt, wat je uniek maakt en wat dat betekent voor de opdrachten, activiteiten, klanten, baan die jij de komende tijd graag wilt aantrekken.

Stap 2. Die kern ga je met twee of drie personen bespreken, dat is inspirerend, uitdagend en je kunt direct bij elkaar testen of jouw profilering overkomt zoals je wilt.

Stap 3. Ik ben goed in luisteren en woorden vinden voor wat jij wilt zeggen. Zo werken we toe naar een profiel van jou dat onderscheidend en heel eigen is.

Stap 4. Daarmee heb je een toetssteen voor jouw profilering en communicatie. Als wat je vertelt, schrijft of laat zien klopt met dat basisprofiel overtuig je met jouw unieke professionaliteit. Dat maakt het maken van bijvoorbeeld je cv, pitch, LinkedInprofiel, post, blog en website, een stuk eenvoudiger.

 

Max. 6 personen de workshop is kleinschalig , je helpt elkaar bij het vinden van de juiste omschrijving. Even echt stil staan bij wat je wilt, kunt en wenst, de frisse blik van een ander, een verrassende vraag. Dat geeft nieuwe inzichten en helpt met het ontwikkelen van een scherpere profilering.

Datum 13 juli 2018 van 13.00 tot 17:00 uur

Kosten 50 euro excl btw

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden klik dan op de button aanmelden/vragen en vul het formulier in of mail / bel mij. info@lauravdbrink.nl / 06 11274 214