Koffie & Van den Brink

sparren voor zelfstandig ondernemer

Soms wil je, zeker als zelfstandig ondernemer, even met iemand sparren. Hulp bij een keuze, een aanpak bespreken, een gesprek oefenen of gewoon wat tips krijgen. Je vraag is niet zo groot dat je daarvoor een opdracht aan een specialist wilt geven. Maar je zou wel graag even horen wat die er van vindt.

Dat kan!

Zoals de Amerikanen zeggen ‘pick my brain’: maak gebruik van zevenentwintig jaar ervaring en de kennis die ik heb opgedaan op het gebied van communicatie, samenwerken en (project)organisatie.

Tips, advies en antwoorden waar je zeker verder mee kunt

In één gesprek van één tot anderhalf uur denk ik met je mee. Soms is een telefonisch gesprek ook een mogelijkheid, dat hangt van je vraag af.

Ik vind het fijn als je de vraag kort op de mail zet, dan kunnen we in ons gesprek meteen van start met jouw toelichting en de antwoorden.

Pick my Brain

Stel je vraag bij een kop koffie

sparren communicatie en organisatie

Mijn specialiteit is samenwerken en alles wat daar mee samenhangt. Denk aan een goede organisatie, planning, heldere afspraken, gezamenlijke doelen, feedback geven en positief omgaan met geschillen.

Verder heb ik als communicatiemanager gewerkt aan evenementen, nieuwsbrieven, magazines, websites, folders, congressen, social media, jaarverslagen, personeelsbladen en andere interne communicatie.  Ook daarover kan je mij dus vragen stellen.

 

Prijzen 2020

Koffie & van den Brink gesprek inclusief mijn voorbereiding:

  • half uur 40 euro incl. btw
  • één tot anderhalf uur 75 euro incl. btw

 

 

Kunnen we de puntjes op de i zetten voor mijn folder?

Hoe betrekken we een afwachtende collega meer bij onze besluitvorming?

De grote lijnen voor onze open dag staan op papier. Heb jij nog tips? 

M. houdt zich niet aan afspraken en wordt emotioneel als we hem hierop aanspreken. Suggesties om dit te doorbreken?