Coach voor communicatie op het werk

Waarom een coach?

Als ondernemer of professional leer je veel over communicatie en omgaan met anderen 'vanzelf' in de praktijk. Je zoekt en víndt oplossingen voor situaties en versterkt vaardigheden gaandeweg. Maar soms kost dat veel tijd en energie of loop je even vast. Een coach kan je dan sneller een stap verder helpen.

Wil je gebruik maken van mijn kennis en ervaring bij het versterken van jouw communicatie en interactie?

Ik denk graag mee en help je ontdekken wat jou verder helpt in de werksituatie. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Je doel sneller bereiken?

Succesvol werken met 'moeilijke' mensen of in lastige situaties

Wil je effectief en prettig samenwerken met collega's en klanten

Wil je gezien en gewaardeerd worden

Werk aantrekken waarvoor je echt warm loopt

Misverstanden voorkomen

 

 

Dat lukt meestal met heldere communicatie. Soms weet je niet wat de juiste aanpak is. Omdat je nu eenmaal met een bepaalde persoonlijkheid en een pakket aan ervaringen en vaardigheden door het leven gaat.
Maar gelukkig is er vrijwel altijd een mogelijkheid die werkt. Met nieuwe inzichten en het ontwikkelen van vaardigheden help ik jou deze situaties aanpakken.

 

Hoe doe ik dat?

 

> Ik analyseer samen met jou de situatie en reik oplossingen aan in een aantal gesprekken.

> Je kunt oefenen, ik begeleid je een tijdje totdat je het idee hebt dat je met de oplossing kunt werken.

Hoe zo'n traject eruit ziet hangt natuurlijk af van jouw doelstelling! Je kunt een vrijblijvende kennismaking plannen, dan kijken we samen welke mogelijkheden bij jouw vraag, budget en agenda passen. Ook geef ik geregeld workshops met specifieke thema's. Past jouw vraag daar goed in dan kan dat ook een oplossing zijn.

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking!